در حالي که رسانههاي ضدانقلاب از اعزام اجباري نيرو به سوريه براي دفاع از حرم اهلبيت سخن ميگويند نشريه آمريکايي «فارين پاليسي» در گزارش عيني خود از ايران، به بررسي صحت و سقم اين ادعا پرداخته و تصريح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نميداند با انبوه داوطلبان اعزام به سوريه براي دفاع از حرم و مقابله با تکفيريها چه کند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حضور رزمندگان مدافع حرم در سوريه همواره با هجمه تبليغاتي از جانب رسانههاي ضد انقلاب و محافل حامي تروريسم مواجه گشته است. محور اين حملات ناجوانمردانه، ادعاي اعزام اجباري آنها به معرکه جنگ ميباشد.
در اين ميان خبرنگار نشريه آمريکايي «فارين پاليسي» (Foreign Policy) در گزارش عيني خود از ايران، به بررسي صحت و سقم اين ادعا پرداخته است.
در بخشي از اين گزارش با اشاره به آموزش دو نفر از نيروهاي داوطلب مردمي به نامهاي عباس و اصغر به اعزام عباس به همراه تعدادي از نيروهاي داوطلب براي آزادسازي مناطقي از جمله خان طومان، نبل و الزهرا که در اطراف حلب تحت اشغال تروريستها قرار داشتند پرداخته شده و آمده است : روز دهم ژانويه 2016 (بيستم ديماه 1394) در نبرد شديد خان طومان، عباس زخمي شد. ماشيني که از آن بهعنوان آمبولانس استفاده ميشد، براي بازگرداندن وي و چندين همرزم زخمياش به خط مقدم اعزام شد. اما در راه بازگشت به بيمارستان صحرايي، آمبولانس با موشک تاو هدف قرار گرفت. عباس و ساير سرنشينان خودرو درجا کشته [شهيد] شده و به ساير جنگجويان ايراني کشته [شهيد] شده در سوريه پيوستند.
فارين پاليسي ميافزايد: ارتش بشار اسد در نبرد جاري براي بازپسگيري حلب بطور گسترده به نيروي انساني و نيز تخصص همپيمانان ايراني خود تکيه کرده است. از تاريخ سوم فوريه 2016 (14 بهمن 94) ارتش سوريه -با حمايت نيروهاي روسي، سپاه پاسداران ايران و نيز شبه نظاميان مورد حمايت تهران- بسياري از شکستهاي خود در حومه حلب را جبران کرده است.
اين گزارش ادامه ميدهد: در حالي که مأموريت مستشاري ايران در تلاش براي ارائه مشاورههاي استراتژيک به ارتش سوريه آغاز شده بود، نيروهاي ايراني در حال حاضر از نزديک در طراحي عملياتها مشارکت دارند.
فارين پاليسي در گزارش خود به نقل از حاج مهدي 41 ساله، فرمانده بسيجي واحدي که عباس در آن شهيد شد تاکيد ميکند: با وجود افزايش قربانيان ايراني در سوريه، مقامات سپاه پاسداران ايران به هيچ وجه با کمبود نيروي مشتاق به نبرد مواجه نيستند. در استقرار اخير نيروهاي ايراني در نزديکي حلب، حاج مهدي 230 نفر را تحت فرمان دارد که بين 21 تا 60 سال سن دارند.
در ادامه اين گزارش ميخوانيم: وقتي حاج مهدي در مرخصي در تهران است، بيشتر صبحها وقتي بيدار ميشود، مرداني را مييابد که به اميد ثبت نام اعزام به سوريه درب خانه محقر او صف کشيدهاند. حاج مهدي بهصورت مرتب با درخواستهايي از افراد فاميل، دوستان و آشنايان روبرو ميشود که اجازه رفتن به جنگ ميخواهند. حتي پدر يکي از همکلاسيهاي دخترش بعد از آنکه فهميد حاج مهدي در نيروگيري مشارکت دارد، براي رفتن به سوريه به او التماس ميکرد.
فارين پاليسي تصريح ميکند: حاج مهدي چارهاي جز نااميد کردن بيشتر داوطلبان ندارد. به گفته او، اگر دستور به محدود کردن نيروگيري و جذب فقط نيروهاي ويژه نبود، بسيج و ساير سربازان سپاه پاسداران با ميليونها نيرو عازم مناطق جنگي سوريه ميشدند.
اين گزارش ميافزايد: حاج مهدي ... ادامه ميدهد: سپاه پاسداران در حال حاضر نميداند با صدها و هزاران داوطلبي که ميخواهند از حرمها و افراد مظلوم دفاع کنند چه کند؟! بنابراين فرماندهان سپاه قدس تلاش ميکنند که از ميان داوطلبان، آموزشديدهترينها را برگزينند؛ افرادي که بتوانند مفاهيم تاکتيکي جديد براي دفاع از مظلومان را درک کنند.
بر اساس همين گزارش «همه داوطلبان ايراني که جواب رد ميشنوند، از رفتن به سوريه منصرف نميشوند. بلکه بسياري از آنان به صف [انتظار] شبهنظاميان داوطلبي ميپيوندند که از شروع نبرد در سوريه شکل گرفته است. اين مردان، يعني مشتاقان شهادت، آماده نبرد در جنگي هستند که به نظرشان وظيفهاي ديني است.»
منبع:کيهان